دومین کارگاه آموزش کالیگرافی یا زیبانویسی

ظرفیت باقیمانده : ۴

دومین کارگاه آموزش کالیگرافی یا زیبانویسی

در حال برگزاری

دوره برای متقاضیان جدید و مبتدی تعریف شده. چنانچه قبلا در دوره کالیگرافی مقدماتی شرکت کردید، برای ادامه از طریق این لینک در دوره تکمیلی و پیشرفته ثبت‌نام کنید.

برای کلیه هنرجویان و علاقمندان به هنر ایرانی

• هر دوره:  ۱۶ ساعت

•  مدت زمان هرجلسه: ۲ ساعت (یک جلسه در هر هفته- پنجشنبه‌ها ۹ الی ۱۱)

• دوره بصورت مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته برگزار می‌شود. ثبت‌نام در هر دوره به صورت جداگانه امکان‌پذیر است.
  • برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری

• ابزار و مواد لازم برای این کارگاه: ابزار و مواد مورد نظر با مشورت مدرس در جلسه اول، توسط هنرجویان تهیه می‌شود.

آغاز دوره در اواسط تیرماه پیش‌بینی شده است. شروع دوره، پس از ثبت‌نام و رسیدن به حد نصاب به اطلاع متقاضیان خواهد رسید

هدف و ضرورت دوره

دوره کالیگرافی یا زیبانویسی امروزه مورد استقبال طیف گسترده‌ای از مخاطبان قرار گرفته و از آن در هنرهای مختلف ایرانی، در حوزه تجسمی و همچنین در دکوراسیون، سفال، معماری و هنرهای محیطی و... مورد استفاده قرار میگیرد. این کارگاه در سه دوره مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته می‌تواند نیاز طیف مختلفی از مخاطبین و هنرمندان رشته‌های موجود را برآورده کند و به عنوان دوره پیش‌نیاز برای ورود به دنیای نقاشی‌خط تعریف شود.

محتوا و سرفصل آموزشی

دوره مقدماتی- مبانی طراحی حروف