محموعه ورکشاپ‌های ایجاد نقش روی پارچه

مکان : پردیس هنرهای کاربردی دانشگاه هنر (بالاتر از چارراه ولیعصر)

تاریخ : از ۰۶ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۲

تاریخ ثبت نام : از ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۰۰

طول دوره : ۵ ساعت

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

محموعه ورکشاپ‌های ایجاد نقش روی پارچه

خاتمه‌یافته

ورکشاپ ۱: نقاشی و شیبوری با رنگ دیسپرس روی پارچه‌های پلی استر-  ۶ شهریور

ورکشاپ ۲:
رنگرزی و شیبوری با رنگهای راکتیو روی پارچه‌های ویسکوز، پنبه و ابریشمی -۱۳ شهریور

ورکشاپ ۳:  رنگرزی و شیبوری با رنگ‌های خمی روی پارچه‌های ویسکوز، پنبه و اسیدی و متال‌کمپلکس روی پارچه ابریشمی- ۲۰ شهریور

کلیۀ هنرجویان و علاقمندان به هنرهای کاربردی، طراحی و چاپ پارچه.

به افرادی که علاقمند به ایجاد نقش روی انواع پارچه (پنبه، ویسکوز، ابریشم، پلی‌استر...) با استفاده از تکینک‌های متنوع برای کاربردهایی همچون لباس، شال، روسری، عناصر دکوراسیون داخلی مثل کوسن، پرده، کیف، کفش و... هستند جهت کار شخصی و هنری و ایجاد کسب و کار توصیه می‌شود.

• محتوای هر ورکشاپ:  آشنایی با یکی از تکنیک‌های اشاره‌شده

• تعداد جلسات: ۱ جلسه هر ورکشاپ (مجموعا ۳ جلسه در ۳ هفته متوالی)
  • مدت هر ورکشاپ:  ۵ ساعت از ساعت ۸ الی ۱۳

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری

• ابزار و مواد لازم برای این کارگاه: مواد و پارچه مورد نظر با راهنمایی مدرس پیش از شروع ورکشاپ توسط هنرجو تهیه می‌شود. به این منظور گروه مجازی اطلاع‌رسانی، برای ثبت‌نام‌شدگان تشکیل خواهد شد.
  • برای متقاضیانی که ثبت‌نام نزدیک به تاریخ شروع کارگاه دارند امکان تهیه بسته‌های مورد نیاز در کارگاه فراهم شده است.

برای شرکت در کارگاه تخصصی نقاشی باتیک روی پارچه (3 جلسه 5 ساعته) می‌توانید به لینک مستقیم کارگاه مراجعه کنید.

ورکشاپ ۱: نقاشی و شیبوری با رنگ دیسپرس روی پارچه های پلی استر

تاریخ برگزاری: دوشنبه ۶ شهریور

در این ورکشاپ ایجاد نقوش اتفاقی و نقاشی روی پارچه‌های مصنوعی بدون ایجاد زیر دست و با ثبات عالی برای کاربردهای لباس و دکوراسیون داخلی و پرده و کیف و کفش و... آموزش داده می‌شود.

• انواع رنگ دیسپرس

• نحوه رنگرزی و شیبوری با رنگ دیسپرس

• شیوه نقاشی و تکنیک ترانسفر روی پلی‌استر

ورکشاپ ۲: رنگرزی و شیبوری با رنگهای راکتیو روی پارچه های ویسکوز، پنبه و ابریشمی

تاریخ برگزاری: دوشنبه ۱۳ شهریور

در این ورکشاپ به رنگرزی و ایجاد نقوش اتفاقی با روش‌های رنگرزی گره‌ای (بستن، گره زدن، تاباندن، پیچاندن و...) با رنگهای راکتیو روی پارچه‌های سلولزی مثل پنبه و ویسکوز و ابریشمی جهت کاربردهای مختلف لباس، شال و روسری و دکوراسیون داخلی مثل کوسن و پرده و...پرداخته می‌شود.

• شناخت پارچه سلولزی و ابریشم

• معرفی رنگهای راکتیو

• شیوه‌های مختلف بستن

• نحوه رنگرزی و شیبوری با رنگ راکتیو

ورکشاپ ۳:  رنگرزی و شیبوری با رنگهای خمی روی پارچه های ویسکوز، پنبه و اسیدی و متال‌کمپلکس روی پارچه ابریشمی

تاریخ برگزاری: دوشنبه ۲۰ شهریور

در این کارگاه رنگرزی و ایجاد نقوش اتفاقی با روش‌های رنگرزی گره ای (بستن، گره زدن، تاباندن، پیچاندن و...) با رنگهای خمی روی پارچه‌های سلولزی مثل پنبه و ویسکوز و اسیدی و متال کمپلکس روی پارچه ابریشمی جهت کاربردهای مختلف لباس، شال و روسری و دکوراسیون داخلی مثل کوسن و پرده و... آموزش داده می‌شود.

• شناخت پارچه سلولزی مثل پنبه و ویسکوز و ابریشم

• معرفی رنگهای خمی

• معرفی رنگهای اسیدی و متال کمپلکس

• شیوه‌های مختلف بستن

• نحوه رنگرزی و شیبوری با رنگ خمی با منسوجات پنبه‌ای یا ویسکوز و اسیدی متال‌کمپلکس با منسوجات ابریشمی

نکته1: شرکت در یک، دو یا هر سه ورکشاپ بصورت همزمان امکان‌پذیر است. در صورت ثبت‌نام در یک یا دو ورکشاپ ضرورت دارد شماره ورکشاپ موردنظر را در هنگام ثبت‌نام به دقت درج نمایید تا در لیست همان ورکشاپ برای اطلاع‌رسانی‌های بعدی قرار بگیرید.

نکته2: ترتیب شرکت در ورکشاپ اهمیت ندارد و هیچکدام پیش‌نیاز دیگری نیست.