آموزش نقاشی باتیک روی پارچه

تاریخ ثبت نام : از ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۳:۵۹

آموزش نقاشی باتیک روی پارچه

کلیۀ هنرجویان و علاقمندان به هنرهای کاربردی، صنایع دستی، طراحی و چاپ پارچه

به افراد در سنین مختلف که علاقمند به نقاشی با رنگ راکتیو روی پارچه ابریشم با ثبات و بدون زیردست جهت کاربردهای متفاوت مثل شال و روسری و لباس و دکوراسیون داخلی مثل کوسن، رومیزی و پرده و کیف و کفش و... جهت کار شخصی و هنری و ایجاد کسب و کار هستند توصیه می‌شود.

•  مدت زمان هرجلسه: 5 ساعت (یک جلسه در هر هفته- صبح یکشنبه‌ 8 الی 13)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری: شامل کلاس‌ تئوری و کارگاه‌ عملی در دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر

•  ارزیابی توسط مدرس دوره

• ابزار و مواد لازم برای این کارگاه: ابزار و مواد مورد نظر با مشورت مدرس در جلسه اول، توسط هنرجویان تهیه می‌شود.

آغاز دوره در شهریورماه پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام و به حد نصاب رسیدن به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. .

در نقاشی باتیک روی پارچه ابریشمی با نقاشی ساده با دور گیری مرزها با پارافین و رنگ گذاری با رنگ راکتیو طرح های بسیار زیبایی به سادگی و با کیفیت از لحاظ ثبات رنگ و حفظ زیردست و لطافت پارچه ابریشم ایجاد می شود.

محتوا و سرفصل آموزشی

• شناخت پارچه  ابریشم