دوره آموزشی آیلتس Complete IELTS ۴-۵

تاریخ ثبت نام : از ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰

طول دوره : ۴۰ ساعت

ظرفیت باقیمانده : ۴

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

دوره آموزشی آیلتس Complete IELTS ۴-۵

در حال برگزاری

در صورت ثبت‌نام، جلسات ضبط‌شده ابتدایی در اختیار قرار می‌گیرد

کلیه علاقمندان به یادگیری زبان انگلیسی و دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) را دارند.

•  مدت زمان هرجلسه: ۲/۵ ساعت (دو جلسه در هفته، یکشنبه و سه‌شنبه ۱۰ الی ۱۲/۳۰)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت آنلاین

• پشتیبانی آفلاین: جلسات کلاس به صورت ضبط‌شده در دسترس قرار می‌گیرد.

آغاز دوره در مردادماه است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام و رسیدن به حد نصاب به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

محتوا و سرفصل دوره

منبع این دوره آموزشی، محتوای کتاب Compelet IELTS Bands 4-5 انتشارات کمبریج و مناسب زبان‌آموزانی است که قصد شرکت در آزمون آیلتس یا آزمون‌های مشابه همچون MSRT, Tolimo, ASET و ... را دارند.  سطح مورد تدریس مقدماتی و برای رسیدن به بازه نمره 4 تا 5 در آزمون آیلتس و قبولی در سایر آزمون‌هاست.

در این دوره آموزشی هر چهار مهارت Speaking ،Writing, Reading و Listening مورد بررسی و تمرین قرار می‌گیرد و  زبان‌آموز می‌تواند با آمادگی کافی در آزمون آیلتس و سایر آزمون‌ها شرکت کند.