دومین کارگاه طراحی و تفکر

مکان : دانشگاه هنر- دانشکده هنرهای کاربردی (چارراه ولیعصر)

تاریخ : از ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۰ تا ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

تاریخ ثبت نام : از ۳۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰

ظرفیت کل : ۱۰

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

دومین کارگاه طراحی و تفکر

این دوره برای چه کسانی مفید است؟

هنرجویان و دانشجویان رشته‌‌های هنر که ‬به دنبال یافتن و گسترش ایده‌های شخصی در هنر خود هستند.
‫پیش‌نیاز: آشنایی با طراحی

• کل دوره:  21 ساعت

• تعدادجلسات: 7 جلسه

•  مدت زمان هرجلسه: 3 ساعت (چهارشنبه‌ها 9 الی 12)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری

• ارائۀ گواهی‌ دوزبانه پایان دوره: گواهی دوره طبق ضوابط، در صورت حضور مستمر هنرجو، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

آغاز دوره در مردادماه پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام و رسیدن به حد نصاب به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

برای سایر اطلاعات  از طریق «تماس با ما» ارتباط برقرار کنید.

آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه هنر را در شبکه‌های اجتماعی با این نشانی دنبال کنید:

uoa.openeducation

در این دوره که به صورت آموزشی-پژوهشی ارائه می‌شود، منظور از طراحی به مفهوم Design آن اشاره دارد و طراحی به معنای Drawing  بخشی از مهارتهای آن است که تا حدودی باید با آن آشنا باشیم.

به عبارت دیگر ما در این دوره یاد می‌گیریم چگونه می‌توان به مدد تصویر و متن، تفکر، ایده‌ها، زندگی و کار خودمان را به حضور بیاوریم و آنها را در مسیر مورد نظر خود دیزاین کنیم. مسیر اندیشه و تفکر ما نیز در جهت این حضور ممکن است سمت و سوی متفاوتی پیدا کند.

این دوره بر «اجرای» یک رشته خاص تمرکز ندارد بلکه مبنای آن کاوش درون است تا هر هنرجویی یتواند از طریق احیای نیروهای درونی خود و زدودن موانع، راه و رسم هنری و ایده‌پردازی خود را پیدا کند.

هدف و ضرورت دوره

رشد و گسترش ابعاد هنری به مدد ایده‌پردازی‌های وجودی‬