چهارمین دوره کارگاه پروپوزال‌نویسی ۱ و ۲

ظرفیت باقیمانده : ۲

چهارمین دوره کارگاه پروپوزال‌نویسی ۱ و ۲

در حال برگزاری

جلسات به صورت ضبط‌شده در اختیار ثبت‌نام‌شدگان قرار می‌گیرد.

کلیه علاقمندان به پژوهش (دانشجویان دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، فارغ‌التحصیلان و...) کسانی که قصد نوشتن پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری یا مقاله علمی دارند.

• کل دوره: 16 ساعت (هر کارگاه : 8 ساعت)

• تعدادجلسات:  8 جلسه (هر کارگاه: 4 جلسه)

•  مدت زمان هرجلسه: 2 ساعت (پنج‌شنبه‌ها- ساعت 17 الی 19)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت آنلاین

• پشتیبانی آفلاین (دسترسی به جلسات ضبط‌شده)

• ارزیابی دوره: مشارکت‌ کلاسی، پروژه‌ ارائه‌شده و نیز ارزیابی شفاهی پایان دوره

• ارائۀ گواهی‌ دوزبانه پایان دوره:گواهی دوره طبق ضوابط، در صورت حضور مستمر هنرجو، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

آغاز دوره در شهریورماه پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام و رسیدن به حد نصاب به اطلاع متقاضیان خواهد رسید

محتوا و سرفصل دوره

هر دوره به صورت نظری و عملی ارائه می‌شود.در طول دوره شرکت‌کنندگان با مفاهیم موجود در پروپوزال (بیان مسئله، هدف، پرسش اصلی، فرضیه، چارچوب نظری، پیشینه پژوهش، روش و ابزار پژوهش و...) آشنا می‌شوند و ملاحظات مربوط به تکمیل هر یک از این بخش‌ها را در نگارش و تدوین پروپوزال می‌آموزند.

کارگاه پروپوزال نویسی 1
آشنایی با ساختار و مبانی بنیادی پروپوزال‌نویسی، جست‌و جو  و تدوین مسئله پژوهش

کارگاه پروپوزال نویسی 2
 توسعه مسئله پژوهش و تدوین یک پروپوزال کامل بر مبنای آن

توضیح مهم: گذراندن کارگاه پروپوزال‌نویسی 1 پیش‌نیاز شرکت در کارگاه پروپوزال‌نویسی 2 است.