کارگاه آموزش مقاله نویسی

کارگاه آموزش مقاله نویسی

علاقمندان به پژوهش و تحقیق در زمینۀ هنر

دانشجویان رشته‌های هنر مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری علاقمند به نگارش مقاله

افرادی که پیش از این حداقل تجربۀ نگارش یک مقالۀ علمی ترویجی داشته‌اند.

برای بهره‌برداری بیشتر از دوره توصیه می‌شود شرکت‌کنندگان موضوع یک مقالۀ علمی را از پیش مد نظر داشته باشند.

• تعدادجلسات:  10جلسه

•  مدت زمان هرجلسه: 2 ساعت - پنجشنبه‌ها 10 تا 12

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت آنلاین: شامل کلاس‌های تئوری و کارگاه‌های عملی به منظور آماده سازی مقاله.

• پشتیبانی آفلاین دسترسی به جلسات ضبط‌شده، مشاوره و پاسخگویی به پرسش‌های احتمالی دانشجویان

• ارزیابی دوره: مشارکت‌ کلاسی و کار نهایی اعم از ارائه حداقل یک مقاله علمی-ترویجی

• ارائۀ گواهی‌ دوزبانه پایان دوره: گواهی دوره طبق ضوابط، در صورت حضور مستمر و ارزیابی پایانی، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

آغاز دوره در صورت رسیدن به حد نصاب در آخر آذر ماه پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

برای سایر اطلاعات  از طریق «تماس با ما» در نوار بالای صفحه ارتباط برقرار کنید.

به آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه هنر در شبکه‌های اجتماعی بپیوندید:

هدف دوره: هدف اصلی از برگزاری این دوره، آشنایی با نگارش مقالات مختلف و در وهله اول مقالۀ علمی-پژوهشی است. امکان نهایی‌سازی و به نتیجه‌رسیدن مقاله مشروط به میزان توانایی‌های علمی و تلاش هر یک از دانشجویان و شرکت‌کنندگان عزیز است.

سرفصل و محتوای دوره:

2 جلسه: آموزش مبانی و ساختار مقاله نویسی.

8 جلسه: حرکت گام به گام با شرکت‌کنندگان به منظور نگارش مقالۀ علمی-پژوهشی.

در هر جلسه شرکت‌کنندگان موظف به نوشتن بخش‌هایی از مقاله از جمله عنوان، پرسش پژوهش، مقدمه، مرور ادبیات، نقشۀ علمی راه رسیدن به پرسش‌های احتمالی و پرسش اصلی پژوهش و بدنۀ مقاله هستند. پس از این هر بخش در کلاس مورد نقد، بررسی و اصلاح قرار می‌گیرند.

در ادامه، شرکت‌کنندگان در صورت امکان (با توجه به سطح مقالات و توانایی یادگیری شرکت‌کننده‌ها در این محدودۀ زمانی) مقالاتی تدوین خواهند کرد که می‌توانند اقدام به چاپ آن در نشریات ترویجی، تخصصی و یا علمی پژوهشی کنند.