پرورش مربی هنر کودک (چهاردهمین دوره)- ترم دوم

تاریخ ثبت نام : نا‌‌محدود

ظرفیت کل : بدون محدودیت

پرورش مربی هنر کودک (چهاردهمین دوره)- ترم دوم

ثبت‌نام منحصر به هنرجویانی است که ترم اول را شرکت کردند.

مربیان هنر کودک، آموزگاران، والدین، دانشجویان رشته‌های هنر

هنرمندان، تصویرگران کتاب کودک، نویسندگان کتاب کودک

مدیران، برنامه‌ریزان و فعالان فرهنگی در حوزۀ کودک و نوجوان

• تعدادجلسات:  ۱۳ جلسه ترم اول، ۱۲ جلسه ترم دوم

•  مدت زمان هرجلسه: 4 ساعت (دو روز در هفته: شنبه و پنجشنبه - ساعت 15/30 الی 19/30)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت آنلاین: شامل کلاس‌های تئوری و کارگاه‌های عملی

• ارزیابی: ارائه پروژه پایانی و ارزیابی توسط مدرس
  • ارائۀ گواهی‌ دوزبانه پایان دوره: گواهی دوره طبق ضوابط، در صورت حضور مستمر هنرجو (حداکثر 4 غیبت مجاز) پس از گذراندن کامل دو ترم و ارزیابی مدرس، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

به آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه هنر در شبکه‌های اجتماعی بپیوندید: uoa.openeducation

نکته مهم: لطفا پیش از ثبت‌نام، از تداوم حضور خود در زمان‌های تعیین‌شده و همچنین امکان دسترسی به اینترنت و ابزار مناسب برای اتصال با توجه به آنلاین‌بودن دوره اطمینان حاصل نمایید. در صورت ثبت‌نام و عدم شرکت در جلسات، انتقال به دوره یا ترم بعد به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نمی‌باشد.

چنانچه سوال محتوایی دارید به تلگرام پرسش و پاسخ همین دوره بپیوندید ‌‌و‌ با مدرس دوره در ارتباط باشید: https://t.me/ParvaresheMorabiyHonar

برای سایر اطلاعات  از طریق «تماس با ما» در نوار بالای صفحه ارتباط برقرار کنید.