رنگ و نقطه فرش با نرم‌افزار فوتوشاپ (مقدماتی)

مکان : سامانه آموزش مجازی دانشگاه هنر

تاریخ : از ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰

طول دوره : ۱۶ ساعت

ظرفیت کل : بدون محدودیت

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

رنگ و نقطه فرش با نرم‌افزار فوتوشاپ (مقدماتی)

دوره خاتمه‌یافته

این دوره برای چه کسانی مفید است؟

برای علاقه‌مندان به آموزش تخصصی طراحی فرش

توصیه می‌شود دانشجویان رشتۀ فرش یا آشنا به مقدمات طراحی فرش در این دوره شرکت کنند.

• کل دوره:  16 ساعت

• تعدادجلسات: 8 جلسه

•  مدت زمان هرجلسه: 2 ساعت (سه‌شنبه‌ها ساعت ۱۷ الی ۱۹)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت آنلاین

• پشتیبانی آفلاین

• ارزیابی: تحویل پروژه

• ارائۀ گواهی‌ دوزبانه پایان دوره: گواهی دوره طبق ضوابط، در صورت حضور مستمر دانشجو در دوره، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

آغاز دوره از ابتدای اردیبهشت است. شروع دوره، پس از ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید

برای سایر اطلاعات از طریق «تماس با ما» ارتباط برقرار کنید.

آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه هنر را در شبکه‌های اجتماعی با این نشانی دنبال کنید:

uoa.openeducation

اهمیت و ضرورت دوره

این دوره برای آماده‌سازی دانشجویان و علاقه‌مندان رشتۀ فرش برای ورود به بازار کار طراحی فرش در نظر گرفته شده است.

سرفصل و محتوای دورۀ آموزشی مقدماتی

• آشنایی با نرم‌افزار فتوشاپ (ابزارهای فتوشاپ، سایز دادن نقشه مورد نظر، روش آینه و قرینه نقشه فرش، محیط طراحی فرش)

• ادیت و روش نقطه‌گذاری (روش نقطه‌گذاری سربرگ‌ها ،بندها و شاخه‌های اصلی، پیچک‌ها ، سه‌پر ، قاب)

• ادیت نقشمایه های فرش (گل شاه عباسی، گل‌های گرد، گل‌های پروانه ، برگ‌های کنگره‌ای و بادامی ،برگ‌های دندانه)

• ادیت قاب‌های اسلیمی (نحوه صحیح ادیت انواع قاب‌ها و اسلیمی‌ها)

• رنگ‌بندی نقوش فرش (نحوه ساخت پالت ،رنگ‌گذاری سطوح نقش‌مایه‌ها)

• انواع سایه در نقشمایه ها (روش انواع سایه رگ‌برگ و سایه پهن و تیره و روشن )

• رنگ‌گذاری در ترکیب‌بندی‌های مختلف (ادیت کلی و رنگ و سایه با توجه به مباحث مطرح‌شده در طول دوره)

پیش‌نیاز دورۀ پیشرفته، شرکت در دورۀ مقدماتی است. ثبت‌نام در دوره پیشرفته بعد از پایان دوره مقدماتی اعلام خواهد شد.

سرفصل و محتوای دورۀ آموزشی پیشرفته

• شناخت رنگ‌بندی و طبقه‌بندی رنگ فرش‌های شهری (شامل شناخت رنگ فرش تبریز و اصفهان و تفاوت در رنگ‌های هر منطقه)

• شناسایی ساختار کلی نقشه فرش و طیقه‌بندی لایه‌های فرش (شامل ساختار طرح اصلی و انواع بوم‌های تشکیل‌دهنده زمینه حاشیه، ترنج و متن)

• شناخت روش رنگ‌گذاری در بوم‌های مختلف نقشه فرش  (شامل رنگ‌بندی رنگ‌های هم‌طیف و رنگ‌های متضاد در زمینه رنگی تیره و روشن)