کارگاه طراحی و چاپ سیلک‌اسکرین بر روی تی‌شرت

مکان : دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر (چهارراه ولیعصر)

تاریخ : از ۲۹ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۰۴ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۰

طول دوره : ۳۲ ساعت

کارگاه طراحی و چاپ سیلک‌اسکرین بر روی تی‌شرت

دوره در حال برگزاری است

برای هنرمندان، دانشجویان هنر، علاقمندان و فعالان در حوزه طراحی لباس و طراحی گرافیک

دوره نیاز به پیش‌نیاز ندارد.

•  مدت زمان هرجلسه: 4 ساعت (چهارشنبه‌ها-از ساعت 9)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری

• ابزار و مواد مورد نیاز: کلیه ابزار و تجهیزات در کارگاه چاپ موجود است و در اختیار هنرجویان قرار می‌گیرد.متریال و تی‌شرت مورد نظر پس از طی جلسات ابتدایی با مشورت مدرس، توسط هنرجویان تهیه می‌شود.

آغاز دوره در اواسط تیرماه است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

هدف و ضرورت برگزاری دوره

شناخت ابزار و متریال، تعاریف مربوط به چاپ سیلک اسکرین، آموزش و انجام پروژه چاپ تک‌رنگ و چند رنگ بر روی تی‌شرت

سرفصل و محتوای آموزشی

• جلسه اول: آشنایی با چاپ سیلک اسکرین (پیشینه، ویژگی‌ها، ابزار و متریال)