آموزش هنر تذهیب (دستی و با نرم‌افزار کورل)

مکان : دانشگاه هنر-دانشکده هنرهای کاربردی، پردیس ولیعصر سامانه آموزش مجازی دانشگاه هنر

تاریخ : از ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۰۴ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۹

طول دوره : ۱۶ ساعت

ظرفیت کل : بدون محدودیت

آموزش هنر تذهیب (دستی و با نرم‌افزار کورل)

برای عموم علاقمندان

دوره تذهیب دستی نیاز به پیش‌نیاز ندارد. برای شرکت در دوره تذهیب با نرم‌افزار کورل توصیه می‌شود هنرجو آشنایی اولیه با هنر تذهیب داشته باشد.

• مدت کل دوره:  هر دوره 16 ساعت

• تعدادجلسات: هر دوره 8 جلسه

•  مدت زمان هر جلسه: 2 ساعت (تذهیب دستی: چهارشنبه‌ها بصورت حضوری، از ساعت 9 و تذهیب با نرم‌افزار بصورت مجازی: شنبه‌ها ساعت 16)

• نوع برگزاری دوره:  تذهیب دستی به صورت حضوری و تذهیب در محیط کورل به صورت مجازی

آغاز هر دو دوره در اواسط تیرماه پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

هنر تذهیب از هنرهای ناب و اصیل ایرانی است که در بین دیگر کشورها ایرانیان در اجرای این هنر از برترین‌ها هستند. هدف این آموزش، ترویج هنر تذهیب در بین علاقمندان است.

سرفصل و محتوای آموزشی

تذهیب دستی

آشنایی با هنر تذهیب

آشنایی با طراحی تذهیب