کارگاه هنر کودک و میراث فرهنگی: نقوش سفالینه‌ها

تاریخ : از ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۷ شهریور ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۰۰ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۰

طول دوره : کارگاه یک روزه- ۷ ساعت

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

کارگاه هنر کودک و میراث فرهنگی: نقوش سفالینه‌ها

خاتمه‌یافته

این کارگاه آموزشی برای چه کسانی مفید است؟

کارگاه ویژه مربیان هنر کودک و علاقمندان به این حوزه طراحی شده است.

• مدت برنامه:  ۷ ساعت

• ظرفیت برنامه:  ۳۰ نفر

• برگزاری کارگاه به صورت حضوری: شامل دو بخش:

1. بخش اول جستجو: بازدید از موزه ملی ایران با تاکید و تمرکز بر نقوش آثار سفالی از ساعت 9 الی 12. باتوجه به اینکه بازدید به صورت هدفمند و با تمرکز بر نقوش سفالینه‌ها صورت می‌گیرد، شرکت‌کنندگان می‌توانند برای ثبت نقوش دلخواه و مورد علاقه خود وسایل طراحی یا عکاسی (دوربین، گوشی، ...) به همراه داشته باشند.

2. بخش دوم آفرینش: کارگاه عملی نقاشی بر روی سفال در دانشگاه هنر از ساعت 13 الی 17. شرکت‌کنندگان برای انجام کار عملی، چند ظرف سفالی خام (بدون لعاب) حداقل دو یا سه ظرف در اندازه و شکل دلخواه، رنگ گواش (حداقل شش رنگ)، قلم‌مو، پالت یا ظرف مناسب ترکیب رنگ به همراه داشته باشند.

• ارائۀ گواهی‌ دوزبانه شرکت در کارگاه: گواهی طبق ضوابط، توسط گروه آموزش‌های آزاد و مجازی، ذیل معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر به فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد.

• مکان شروع و زمانبندی برنامه: بخش اول کارگاه راس ساعت 9 از محوطه موزه ملی ایران مقابل سالن ایران باستان شروع می‌شود و بخش دوم بعد از یک استراحت ۱ ساعته از ساعت ۱۳ در محل دانشگاه هنر در مجاورت موزه تشکیل خواهد شد.

چنانچه سوال محتوایی دارید به تلگرام پرسش و پاسخ همین دوره بپیوندید ‌‌و‌ با مدرس کارگاه در ارتباط باشید: https://t.me/ParvaresheMorabiyHonar

برای سایر اطلاعات  از طریق «تماس با ما» در نوار بالای صفحه ارتباط برقرار کنید.

به آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه هنر در شبکه‌های اجتماعی بپیوندید: uoa.openeducation

هدف از برگزاری کارگاههای هنر کودک و میراث فرهنگی

فعالیت‌های هنری در دوران کودکی می‌تواند بستر و زمینه مناسبی برای آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با دستاوردهای فرهنگی پیشینیان باشد. اما رسیدن به این مهم نیازمند آموزش و ارتقاء سطح مهارت‌های مربیان هنر کودک است.کارگاه‌های هنر کودک و میراث فرهنگی تلاشی است برای آشنا کردن مربیان هنر کودک با روش‌های برگزاری کارگاه‌های هنری کودک و نوجوانان با بهره‌گیری از دستاوردهای فرهنگی. هر کارگاه با یک موضوع مشخص در یک روز و در دوبخش برگزار می شود،
بخش اول با عنوان جستجو به صورت بازدید هدفمند از یک موزه، یک بنای تاریخی، یک کارگاه و حتی یک رویداد فرهنگی می‌تواند برگزار شود و بخش دوم با عنوان آفرینش به صورت کارگاه عملی برگزار می‌گردد. موضوع و نوع فعالیت کارگاه عملی در ادامه و تکمیل بخش جستجو است.
شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها ضمن آشنایی عمیق‌تر با بخش‌هایی از میراث فرهنگی کشور عزیزمان ایران، در جریان فعالیتی چند وجهی و لذتبخش روش‌های کار با کودکان و نوجوانان را به صورت عملی تجربه می‌کنند.

برنامه اولین کارگاه

کارگاه در دو بخش و در دو مکان برگزار می‌شود:
بخش اول-جستجو: بازدید از موزه ملی ایران، ساعت 9 الی 12

بخش دوم-آفرینش: کارگاه عملی نقاشی بر روی سفال در دانشگاه هنر، پردیس باغ ملی (مجاور موزه) ساعت 13 الی 17

علاقمندان به حوزه هنر و کودک می‌توانند دوره‌های آموزشی و وبینارهای مرتبط را از طریق سامانه رویداد دانشگاه هنر دنبال کنند.

وبینارهای مرتبط