برگزاری اولین تور تخصصی تهران تاریخی، بازدید از مجموعه باغ ملی

۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۲ کد : ۴۸۴۵ اخبار آموزش آزاد
برگزاری اولین تور تخصصی تهران تاریخی، بازدید از مجموعه باغ ملی

به منظور ترویج دانش عمومی شهروندان و آشنایی تخصصی علاقمندان به تاریخ پایتخت در مرکز تاریخی تهران، همچنین آشنایی دانشجویان دانشگاه هنر با همسایگی‌های بااهمیت دانشگاه و آثار معماری معاصر ایران، اولین تور تخصصی دانشگاه هنر با عنوان تهران تاریخی، بازدید از مجموعه باغ ملی توسط گروه آموزش‌های آزاد با همکاری انجمن علمی معماری و حضور عضو هیئت علمی معماری دانشگاه هنر، دکتر رضا شکوری در روز پنجشنبه 5 خردادماه 1401 برگزار شد.

در این بازدید بر اساس مسیر از قبل برنامه‌ریزی‌شده، ضمن معرفی ارزش‌های معمارانه بناهای میدان مشق از جمله سردرباغ ملی، کاخ شهربانی، کاخ وزارت امور خارجه، قزاقخانه ناصری، کتابخانه ملی، موزه ایران باستان، موزه دوران اسلامی، ساختمان شرکت ملی نفت ایران و انگلیس، عمارت پست، بانک سپه، زندان شهربانی (موزۀ عبرت)، عمارت ثبت املاک کشور، هنرستان دختران، موضوعات دیگری همچون تاریخ مجمل تهران،  تاریخچه تحولات تهران قاجاری، حصار طهماسبی، گسترش تهران در دوره ناصری، آغاز دوران گسست معماری ایرانی، تهران و نظام توسعه آن در دوران پهلوی، قاجارزدایی از چهره پایتخت، تخریب بافتها و بناهای تاریخی، معماری باستان‌گرا، آغاز مدرنیسم در معماری ایرانی، توسعه‌های مسکونی گسترده و سایر روایات شنیدنی میدان مشق برای شرکت‌کنندگان شرح داده شد.

برای آگاهی از آموزش‌های آزاد و رویدادهای جاری و آتی دانشگاه هنر علاقمندان می‌توانند به سامانۀ رویداد به آدرس openeducation.art.ac.ir مراجعه نمایند.

منبع تصاویر: سید‌سپهر سید‌اصفهانی

( ۱ )