تعیین تاریخ آزمون زبان تخصصی ASET ویژه متقاضیان مقطع دکتری

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۲۰:۳۱ کد : ۵۱۷۲ اخبار آموزش آزاد
در راستای کیفی نمودن آزمون‌های تخصصی زبان خارجه و همراستایی تخصص و دانش دانشجویان با محتوا و شکل آزمون‌های سطح زبان، ویژه داوطلبان ورود به مقطع دکتری و دانشجویان شاغل به تحصیل، دانشگاه هنر آزمون زبان مطابق با جدیدترین روش‌های بین‌المللی را در پایان هر نیم‌سال تحصیلی برگزار می‌کند. به این منظور چهارمین آزمون زبان دانشگاه هنر در تاریخ ۶ بهمن‌ماه در پردیس باغ ملی برگزار خواهد شد.
تعیین تاریخ آزمون زبان تخصصی ASET  ویژه متقاضیان مقطع دکتری

آزمون زبان تخصصی هنر (Art Students English Test)، ویژه داوطلبان ورود به مقطع دکتری و دانشجویان شاغل به تحصیل درتاریخ 6 بهمن‌ماه 1401 برگزار خواهد شد. متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت دانشگاه هنر، سامانه رویداد به نشانی https://openeducation.art.ac.ir نسبت به ‌‌ثبت نام (تا تاریخ 1401/10/30) و آگاهی از تاریخ و محل برگزاری آزمون و سایر اطلاعات اقدام نمایند. همچنین متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 66729207 دفتر آموزش‌های آزاد دانشگاه هنر در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.

( ۱۷ )