سومین کارگاه طراحی و تفکر

مکان : دانشگاه هنر- دانشکده هنرهای کاربردی (چارراه ولیعصر)

تاریخ : از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تا ۰۸ خرداد ۱۴۰۳

تاریخ ثبت نام : از ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۰

سومین کارگاه طراحی و تفکر

هنرجویان و دانشجویان رشته‌‌های هنر که ‬به دنبال یافتن و گسترش ایده‌های شخصی در هنر خود هستند.
‫پیش‌نیاز: آشنایی با طراحی

•  مدت زمان هرجلسه: 3 ساعت (سه‌شنبه‌ها 13 الی 16)

• برگزاری دورۀ آموزشی به صورت حضوری

آغاز دوره انتهای فروردین پیش‌بینی شده است. شروع قطعی دوره، پس از ثبت‌نام و رسیدن به حد نصاب به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

در این دوره منظور از طراحی به مفهوم Design آن اشاره دارد و طراحی به معنای Drawing  بخشی از مهارتهای آن است که تا حدودی باید با آن آشنا باشیم.

ما در این دوره یاد می‌گیریم چگونه می‌توان به مدد تصویر و متن، تفکر، ایده‌ها، زندگی و کار خودمان را به حضور بیاوریم و آنها را در مسیر مورد نظر خود دیزاین کنیم. مسیر اندیشه و تفکر ما نیز در جهت این حضور ممکن است سمت و سوی متفاوتی پیدا کند.

این دوره بر «اجرای» یک رشته خاص تمرکز ندارد بلکه مبنای آن کاوش درون است تا هر هنرجویی بتواند از طریق احیای نیروهای درونی خود و زدودن موانع، راه و رسم هنری و ایده‌پردازی خود را پیدا کند.

هدف و ضرورت دوره

رشد و گسترش ابعاد هنری به مدد ایده‌پردازی‌های وجودی‬